afdrukken

Toon je respect voor de afvalophalers en steun Music For Life!

Banner Afvalophalers For Live

De week van 20 tot 24 november roepen we in gans Vlaanderen uit tot 'Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter'. Toon in die week je appreciatie: kleef een bedankingssticker op je afvalbak of geef een kaartje af aan je recyclageparkwachter. Ook onze afvalwerkers tonen dan hun warm hart en laten hun afgelegde kilometers sponsoren t.v.v. vzw To Walk Again. En daarvoor rekenen we ook op jou!

Toon je respect voor de afvalophaler en sponsor hem voor 1 dag t.v.v. Music For Life

Linde Merckpoel op containerAan de slag in weer en wind, het druk verkeer trotseren en kilometers stappen. Dag in dag uit is de afvalophaler of recyclageparkwachter voor jou in de weer. Gemiddeld leggen ze dagelijks 10 km af. Niet min, en die kilometers willen de afvalophalers nu in de strijd gooien om het goede doel te steunen. Linde Merckpoel van Studio Brussel staat er in elk geval volledig achter. Het hangt nu enkel nog van jou af!

Sponsor een ophaler voor 1 of meerdere dagen. Toon hen zo jouw respect en steun tegelijkertijd de vzw To Walk Again. Deze organisatie van stichter Marc Herremans wil laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aanbieden aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking. Deze mensen terug de hoop geven op een sportieve en positieve toekomst is iets waar onze afvalophalers volledig achterstaan. Zij beseffen immers als geen ander wat het belang van mobiliteit is.


Hoe sponsor je een afvalophaler of parkwachter?

Sponsor een afvalophaler of parkwachterPer gesponsorde km betaal je 0,50 euro. Bij 1 dag sponsoring, wat gemiddeld 10 km is, schenk je dus 5 euro. Je bepaalt zelf of je een of meerdere dagen wil sponsoren.   

Ken je een afvalophaler of zie je hem in je straat passeren? 
De afvalophaler stopt graag even om zijn sponsorblad te laten invullen, je kan je bijdrage rechtstreeks aan hem betalen.

OF

Sponsor via deze link en stort je bijdrage voor 24/11.


Er hangt ook iets voor jou aan vast ...

In december vindt de Warmste Week van radiozender Studio Brussel voor het eerst plaats in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, middenin het werkingsgebied van IDM. Wij gaan onze cheque uiteraard afgeven in het Music For Life-dorp. En iemand van onze sponsors mag mee als 'special guest'. Bovendien maak je als sponsor kans om, net als Linde Merckpoel, te ondervinden hoe zwaar en sportief de job van onze ophalers/parkwachters wel is. Een onvergetelijk dagje dat je respect voor de job enkel ten goede zal komen.  Linde Merckpoel afvalophaler voor 1 dag


Vergeet natuurlijk ook niet om je sticker te kleven of postkaart te schrijven.

Bedankingssticker 'Beste Ophalers van het land'
Maar alles begint met jouw respect voor de afvalwerker. Los van jouw sponsorbijdrage kan je hen jouw appreciatie tonen door een vriendelijk gebaar, geduld in het verkeer, correct aangeboden afval, of geef hen eens een leuke boodschap. 

Kleef een sticker op je afvalbak.
Ook dit jaar worden weer stickervellen verspreid. Ze worden verdeeld via de scholen, de abonnees van Het Laatste Nieuws, via de gemeenten en via IDM (vraag je stickervel aan via communicatie@idm.be) Kleef de sticker op je afvalbak en toon onze ophalers je appreciatie voor hun werk.

Geef een bedankingskaartje af aan je recyclageparkwachter
Maar ook onze parkwachters verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden. Op al de IDM-recyclageparken vind je tijdens de week van de afvalophaler bedankingskaartjes. Schrijf tijdens je bezoek een boodschap op het kaartje en laat het, bij het verlaten van het park, achter in de speciale boodschappenbus.
Of download een kaartje (complimentjes / vriendelijk woord) en neem het mee bij je bezoek aan het recyclagepark of stuur het op. De kids mogen ook altijd een leuke tekening maken voor de parkwachter. Deze krijgt zeker een leuk plaatsje.  Ook merci's en complimentjes recycleren we met plezier

                                 De Week van de Afvalophaler is een samenwerking tussen Interafval, VVSG en de Vlaamse Afvalintercommunales.

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Proclaimer - info@idm.be - Proclaimer
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - F. 09 337 07 28 - BE 0214.014.167