afdrukken

Toon je respect en bind een strik aan je afvalcontainer of laat je kids een tekening maken!

Kamagurka Dankzij de dagelijkse inspanningen van onze afvalophalers en recyclageparkwachters raak jij als inwoner op een eenvoudige manier je afval kwijt.

Ophalers stappen dagelijks meer dan 10 kilometer en heffen ook meerdere tonnen afval en ook op het recyclagepark wordt dagelijks heel wat afval aangevoerd. Als jij voor een correcte aanbiending zorgt, maak je het werk van onze ophalers en parkwachters alvast wat makkelijker.

Twijfel je hoe je afval moet aanbieden? Check dan deze webpagina, waar alle regels goed uitgelegd staan of surf naar www.houhetnet.be  


Bind een strik rond je container of laat je kids een tekening maken! 

Dit jaar kleven we geen stickers maar kan je je respect tonen door een strik rond je container te binden. Cartoonist Kamagurka roept iedereen ook op, om net zoals hij in dit filmpje, een tekening of cartoon te maken. 

Of ... zet je kids aan het werk. Laat hen een tekening maken. Past deze in de verhouding van 2 m 20 x 0,75 m dan bestaat ook de kans dat deze volgend jaar op één van onze ophaalwagens zal prijken. Hang deze voor het raam en stuur een foto door naar communicatie@idm.be of stuur ze op met de post: Zelebaan 42 in Lokeren, t.a.v. de communicatiedienst. 

Geen inspiratie om zelf een tekening te maken? Geen nood, in dat geval kan je hier een kleurplaat downloaden. Deze kan je dan voor het raam of aan de afvalcontainer hangen. 

De afgelopen jaren werden onze mensen tijdens de actieweek regelmatig getrakteerd op een klein cadeautje of een versnapering. Ook dat mag je weer doen. Uiteraard is een glimlach, een lief gebaar of een vriendelijk woord ook al voldoende. Onze mensen zullen dit zeker weten te appreciëren. 

Vergeet ook de parkwachters niet

Wil je iets speciaals doen voor onze parkwachters? Laat je kids een tekening maken of schrijf hen een kleine bedankingskaart en geef het hen af bij je bezoekje. 

Laat het ons weten hoe jij je respect toont! 

Doe jij iets om onze ophalers en parkwachters te bedanken? Mail het ons dan via communicatie@idm.be of post het op onze Facebookpagina met #Houhetnet 

Alvast een dikke dankjewel vanuit het hele IDM-team! 

 

 

Radio 2 live op het recyclagepark van Lokeren op dinsdag 19 november

Op dinsdag 19 november zendt de redactie van Radio 2 Oost-Vlaanderen live het middagprogramma uit, vanop het recyclagepark in Lokeren, aan de Bobijnerslaan. Het park zal tussen 12 u. en 13 u., de duur van het programma, uitzonderlijk open zijn. 

Alle Lokeraars zijn van harte welkom om hun afval te brengen op dat moment.

Alle bezoekers tussen 12 u. en 13 u. krijgen van IDM een goodiebag (zolang de voorraad strekt). 

Graag tot dan! 

Zo fijn en attent waren onze inwoners de afgelopen jaren ... Jij doet toch ook mee?

Collage bedankingscadeaus

Een aantal sfeerbeeldjes van hoe het er de afgelopen jaren aan toe gingen tijdens onze ophaalrondes in de Week van de Afvalophaler & Recyclageparkwachter 👍👍👍Collage kaartjes en cadeaus

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Privacyverklaring
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - BE 0214.014.167