afdrukken

Proclaimer www.idm.be

idm.be vormt de toegangspoort tot informatie van de intergemeentelijke opdrachthoudende vereniging IDM. Met dit digitaal platform willen wij je snel en eenvoudig je weg laten vinden in onze werking.

1. Over de inhoud van www.idm.be

Van de ter beschikking gestelde informatie mag je het volgende verwachten:

  • We streven er naar de inhoud zo actueel mogelijk te houden.
  • We streven naar begrijpelijk taalgebruik.
  • Bij vragen, ideeën of suggesties ontvang je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging of reactie.

2. Over de toegankelijkheid van www.idm.be

Onze website bevordert de toegankelijkheid voor mensen met een handicap en senioren.

3. Contact

Via het online vragenformulier dat je terugvindt in het E-loket of via info@idm.be kan je alle bijkomende vragen stellen zoals ook algemene vragen over bestuur en beleid. In het personeelsoverzicht kan je de rechtstreekse e-mailadressen terugvinden die je misschien vlugger en beter kunnen antwoorden. Via webmaster@idm.be kan je terecht voor vragen over de website. Wil je in alle gevallen je naam en het e-mailadres waarmee we je kunnen bereiken vermelden?

4. Privacy

Informatie, verkregen uit bezoek aan ons digitaal platform, wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekersstatistieken. Persoonsinformatie wordt uitsluitend gebruikt voor de beantwoording van vragen of suggesties.

5. Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik, van de inhoud van deze site is toegestaan. Het bestuur behoudt zich het auteursrecht voor van alle informatie op ons digitaal platform, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo's, illustraties en foto's. Wil je hiervan toch gebruik van maken, stuur dan vooraf een aanvraag via e-mail naar webmaster@idm.be.

6. Fouten of onvolledige informatie op www.idm.be

We besteden veel zorg aan de creatie van deze website. De informatie erop komt van betrouwbare bronnen en werd waar mogelijk zorgvuldig nagekeken. Constateer je fouten of onvolledig informatie? Wij stellen je reactie op prijs! Laat het ons weten via het online vragenformulier dat je terugvindt in het E-loket of via mail naar webmaster@idm.be Het bestuur werkt zoveel mogelijk met gegevens van authentieke bronnen, waardoor de kans op fouten of onvolledige informatie wordt verkleind.

7. Externe informatie

Op de website zal je niet alleen informatie van het bestuur en zijn dienstverlening vinden maar ook van derden, verenigingen, scholen, bedrijven... Iedere deelnemende partner is zelf verantwoordelijk voor de gepubliceerde informatie.

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Proclaimer - info@idm.be - Proclaimer
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - F. 09 337 07 28 - BE 0214.014.167