afdrukken

16 extra glasbollen tijdens het eindejaar

16 extra glasbollen tijdens de eindejaarsperiodeDe eindejaarsperiode komt eraan, traditioneel een periode waarbij het glas net iets meer geheven wordt … Dat zien we ook duidelijk in onze afvalcijfers van de glasbollen, in die periode krijgen ze gemiddeld 100 ton glas meer te slikken!
 
Om deze stormloop op te vangen, zullen we in de komende 2 weken 16 extra glasbollen bijplaatsen. Op die manier moet er voldoende capaciteit zijn om al die glazen flessen te verzamelen. Tot eind januari blijven ze staan. Kijk ook nog even na dat je niets verkeerd in de glasbollen gooit. Denk eraan: kapotte wijn- of champagneglazen horen er niet in thuis, maar wel in de restcontainer en de kurken die kan je dan weer kwijt in het recyclagepark.  
 
Kom je toch nog bij een glasbol die vol is, laat het ons weten (info@idm.be  - T. 09 298 21 10) en kijk via Recycle!app waar je de dichtstbijzijnde glasbol vindt, er zijn meer dan 80 sites in ons gebied, dus het is nooit ver rijden om een nieuwe bol tegen te komen.    
 

Waar zullen de extra glasbollen staan?

Lochristi: Hoek Pauwstraat - Hijfte Kerk - Kapelleken/Graslaan
Lokeren: Eksaardedorp (Dr. A. De Vosstraat) - Nachtegaallaan (Kant Bospark) - Oudstrijderslaan/Knokkestraat - Touwstraat (Brug (K. Fabiolalaan) - Hoek Hillaertstraat/Roggestraat
Moerbeke: Drongendreef 
Wachtebeke: Pottershoek - Dr. J. Persynplein
Zele: Stationsplein Spoorwegstraat - Dendermondebaan (bushokje stenen Molen)
Zelzate: Assendesteenweg/Ooievaarslaan - Jos Chalmetlaan (brandweer) - Tarwestraat/Sint-sebastiaanstraat

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Privacyverklaring
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - F. 09 337 07 28 - BE 0214.014.167