afdrukken

Afvalophalers For Life schenken 10.000 EUR
aan vzw To Walk Again

Wekenlang was het vlammetje van Studio Brussel op onze netvliezen gebrand en misschien bracht ook jij wel bezoekje aan de Warmste Week in domein Puyenbroeck in Wachtebeke.
Wij waren er in elk geval bij, op vrijdag 22 december overhandigden wij daar met enige fierheid een cheque ter waarde van 10.000 euro.

Welke acties brachten geld in het laadje?

De afgelopen weken waren ook voor IDM heel warm en intens. Via allerlei kanalen zamelden we geld in voor het goede doel: de vzw To Walk Again van ex-triatleet Marc Herremans.

Zo ronselden we, tijdens de Week van de Afvalophaler eind november, sponsors voor de stappen van onze ophalers en recyclageparkwachters. Zowel burgers als stakeholders toonden hun warm hart en dat leverde uiteindelijk 6.500 euro op.

Daarnaast veilden we ook een origineel t-shirt van de Rode Duivels, met handtekeningen van alle spelers van de huidige nationale ploeg. Dat shirt ging uiteindelijk de deur uit voor 330 euro. Gilles Sillis, een 17-jarige voetbalfan uit Zele, is nu de trotse eigenaar van dit shirt. Het kreeg alvast een plaatsje op z’n slaapkamer.

Tot slot verkochten we, in aanloop naar kerst, cadeautjes in al onze recyclageparken. Bezoekers konden kiezen uit cadeautjes van 2, 5 of 10 euro. Dat leverde nog 3.170 euro extra op.

Wanneer we al deze euro's samentellen, komen we aan het mooie bedrag van 10.000 euro! Een prachtige cheque, die we met veel plezier overhandigden aan de vzw To Walk Again. 
collage MFL

Hartelijk dank voor jullie bijdrage!
We smelten bij het zien van zoveel solidariteit en warme harten!

Ook gewezen triatleet Marc Herremans en de bezieler van de vzw To Walk Again stuurde ons een speciaal dankwoordje.

Je kan het filmpje hier bekijken.

Warmathon Gent

Warmathon aangepastOok nog even vermelden dat een deel van onze collega’s op maandag 18 december deelnam aan de Warmathon in Gent. Samen met 9.990 andere deelnemers maalden we heel wat rondjes op recreatiedomein De Blaarmeersen.

Met ons tienen stapten of liepen we maar liefst 26 rondjes, ofwel goed voor zo’n 70 warme kilometers. Onze inschrijvingsgelden werden verdeeld onder alle goede doelen die geselecteerd werden voor Music for Life. De Warmathon in Gent bracht uiteindelijk 100.000 euro op.

Een fijne en vooral sportieve ervaring. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Proclaimer - info@idm.be - Proclaimer
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - F. 09 337 07 28 - BE 0214.014.167