afdrukken

Na Lokeren, ook een afvalpunt voor truckers in Zele 

miss cleany crop Woensdag werd het nieuwe afvalpunt voor truckers in de Baaikensstraat in Zele officieel in gebruik genomen. 

Net zoals in Lokeren wijst de mooie mascotte Miss Cleany truckers en leveranciers naar de juiste vuilnisbakken. Uit metingen bleek immers dat truckers, die voor langere tijd stationneren in de Baaikensstraat, vaak afval achterlieten op de parking. De twee vuilnisbakken, eentje voor restafval en eentje voor PMD, moeten dit probleem nu opvangen.

Verder wijzen vlaggen met Miss Cleany op verschillende plaatsen op het industrieterrein de weg naar het afvalpunt. Bij de bedrijven in de buurt werden folders bedeeld, met een plannetje en de sorteerregels voor PMD en restafval. 

Opvallend voor dit project in Zele is dat een aantal bedrijven mee op de kar springt om het zwerfvuil in de buurt op te ruimen. IDM levert hen hiervoor het nodige materiaal. Werknemers gaan buiten de uren op pad om de omgeving proper te houden. Een initiatief dat wij uiteraard toejuichen en tevens een unieke samenwerking tussen verschillende partijen die op termijn tot een nette omgeving zal leiden.

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Privacyverklaring
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - F. 09 337 07 28 - BE 0214.014.167