afdrukken

Bebat-actie: Win een picknicktafel voor jouw gemeente! 

Breng in juni zoveel mogelijk gebruikte batterijen binnen! 

bebat actie Bebat, de organisatie die batterijen een nieuw leven geeft door ze in te zamelen, te sorteren en te recycleren, organiseert in juni in de provincie Oost-Vlaanderen een ‘Win een picknickbank voor je gemeente’-actie. Bij deze wedstrijd schenkt Bebat een aantal picknickbanken aan de gemeente die in de maand juni de meeste gebruikte batterijen weet te verzamelen. Zowel jong als oud worden uitgedaagd om de handen in elkaar te slaan en hun beste beentje voor te zetten. Dit komt het milieu alleen maar ten goede.

Laat je gebruikte batterijen dus niet ongemoeid, maar breng ze binnen in het recyclagepark of bij een inzamelpunt (supermarkt, school) in je gemeente. Aan het einde van de maand juni zal gekeken worden hoeveel batterijen er per gemeente in de afgelopen maand werd ingezameld. Het totaal wordt verrekend per inwoner en de gemeente waar de inwoners het grootste aantal batterijen hebben ingezameld, wordt tot winnaar uitgeroepen.

De gemeente geeft deze picknickbanken graag een mooie plaats waar iedereen ervan kan genieten. Maar eerst is het dus aan jullie! Meer info op www.bebat.be 

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Privacyverklaring
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - F. 09 337 07 28 - BE 0214.014.167