afdrukken

Koop jij ook een mini-containertje mét pen voor 5 EUR? 

De opbrengst gaat naar de Auti-voetbalclub United, waar collega Lucas actief is. 

mini containertje
Na onze succesvolle deelname aan Music for Life vorig jaar, kon IDM ook dit jaar niet achterblijven. Vanaf nu kan je bij via onze afvalophalers en recyclageparkwachters mini-containertjes kopen. Deze kan je gebruiken als pennenpot, snoeppotje of zelfs als containertje in het barbie-huis van je dochter. 

Daarnaast organiseert IDM volgende week ook nog een Quiz for Life en in december zullen op onze recyclageparken opnieuw kerstcadeautjes verkocht worden tijdens de kerstboomactie. 
Interesse om een mini-containertje te kopen? Je kan er eentje vragen bij onze ophalers, op de recyclageparken of je kan deze afhalen bij IDM, Zelebaan 42 in Lokeren. 

De opbrengst wordt geschonken aan Auti-Voetbalclub United, waar onze collega Lucas Bocklandt actief is. Lucas heeft een lichte vorm van autisme. Hij voetbalt graag, maar bij een gewone club is de competitiedruk vaak te groot. Zo kwam hij terecht bij de Auti-voetbalclub United. Een vzw die kinderen met een autisme-stoornis laat sporten, op een ontspannende manier. De club kan een voetbalveld gebruiken in Beveren, maar moet zelf instaan voor de aankoop van materiaal. Een extra centje is dus steeds welkom. Wij helpen hen daar graag bij. Jij toch ook? 
Meer info te verkrijgen via communicatie@idm.be 
 


 

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Privacyverklaring
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - F. 09 337 07 28 - BE 0214.014.167